Auto’s botsen op kruising in Hulst

Toegevoegd: 07-01-2018, 18.51 uur

Door: Manfred Berrevoets

HULST - Twee personenauto’s zijn zondag aan het einde van de middag tegen elkaar gebotst in Hulst.

De botsing vond rond 16.30 uur plaats op de Polderstraat ter hoogte van de Mulderstraat. Een voorrangsfout is vermoedelijk de oorzaak van het ongeluk. Er zijn twee ambulances opgeroepen maar of er iemand gewond is geraakt is niet duidelijk.

De Polderstraat was vanwege de ravage enige tijd afgesloten. Een bergingsbedrijf heeft de zwaar beschadigde auto’s weggesleept.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (8-1-2018 om 09:47)
Dat heb je als je niet afremt bij een straat van rechts die je niet in kan kijken. Hoop dat hij of zij zijn lesje heeft geleerd wat rechts is.
Jos (7-1-2018 om 19:31)
Door boompjes en struiken een onoverzichtelijk kruispunt daar. Het verbaasd me dat daar nog niet vaker (ernstige) ongelukken gebeurd zijn.