Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 89 km

Hardrijder is rijbewijs kwijt bij Colijnsplaat

Toegevoegd: 08-01-2018, 10.52 uur
De man reed 135 kilometer per uur op een plek waar je 80 mag.
De man reed 135 kilometer per uur op een plek waar je 80 mag.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

COLIJNSPLAAT - Een man die gisteravond veel te hard reed op de N256 bij Colijnsplaat is zijn rijbewijs kwijt.


De man reed 135 kilometer per uur op een plek waar je 80 mag. Agenten van de verkeerspolitie controleerden de bestuurder met een lasergun.

De man reed na correctie 50 kilometer te hard. Het OM moet nu bepalen hoelang de man zijn rijbewijs kwijt is.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (8-1-2018 om 17:42)
@Peet; je hebt groot gelijk maar je vergeet nog een hele belangrijke: de smartphone verslaafden achter het stuur! Ook die worden niet gepakt met een lasercontrole...maar wel LEVENSGEVAARLIJK! @Paulus; rijbewijzen afpakken bij te hoge snelheid? Waarom? Veroorzaken ZELDEN ongelukken, dit wordt alleen beweert om de vele controles te rechtvaardigen! Het brengt nu eenmaal veel geld op en is makkelijk!
Peet (8-1-2018 om 15:30)
Ik vind hardrijders nog niet eens zo erg maar snap het wel, dat is makkelijk werk beetje staan laseren ja ! Pak liever die gasten die blowen achter stuur gewoon net als alcohol compleet grote controle en iedereen drugstest doen.. Als je beetje etnisch profileert ( mag je niet hardop zeggen ) vorder je zo paar 1000 rijbewijzen in.. Alleen al in mijn wijk ken ik zeker 35 mensen die de hele dag blowen achter stuur... Dat is veel erger dan paar kilometer te hard rijden op een stille weg !
Paulus (8-1-2018 om 12:27)
Waarom pas bij 50 km te hard eigenlijk rijbewijs innemen ? Mag van mij wel bij >30 km/u of 30 km/u
Cookie-instellingen beheren