Auto van de weg op A58, één gewonde

Toegevoegd: 08-01-2018, 11.04 uur

Door: Manfred Berrevoets

’S-HEER ARENDSKERKE - De hulpdiensten zijn vanmorgen uitgerukt voor een ongeluk op de A58 ter hoogte van ’s-Heer Arendskerke.

Rond 09.45 uur raakte er op de rijbaan richting Goes een automobilist van de weg. De auto kwam aan de andere kant van een sloot tot stilstand. Naast een ambulance werd ook de brandweer opgeroepen. Daarnaast ging er ook een traumahelikopter op pad.

Bij aankomst van de hulpdiensten lag het slachtoffer naast de auto. Nadat deze is gestabiliseerd is de gewonde met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De opgeroepen traumahelikopter is niet meer ter plaatse geweest. De brandweer assisteerde bij het ongeluk.

De beschadigd auto is weggesleept door een bergingsbedrijf. Tijdens het ongeval was de rechterrijstrook afgesloten voor het verkeer. Over de toestand van het slachtoffer is nog niks bekend gemaakt.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (12-1-2018 om 22:47)
Grappig bijna, alles vliegt tegenwoordig maar van de weg en/of in sloten door 'onwelwordimg' .
AntiGSM (8-1-2018 om 23:59)
@Annoniem; dus jij wil beweren dat het normaal is dat er tegenwoordig ineens overal auto''s van de weg raken??? Vanonder wat voor steen kom jij??? Natuurlijk zit er wel eens iemand bij die onwel is geworden, dat gebeurde vroeger ook maar tegenwoordig????
Annoniem (8-1-2018 om 19:25)
Groot onderzoek gewenst, stel je niet aan, oudere man waarschijnlijk onwel geworden, kan gebeuren niks niet telefoon of wat dan ook.
AntiGSM (8-1-2018 om 17:37)
@Moeder; gelukkig ben ik dan niet de enige die er ook niets van snapt! Overal rijden massaal auto's van de weg....groot onderzoek gewenst!
Moeder (8-1-2018 om 16:06)
En wéér op een recht stuk! Ik snap er niks van!!