Dode in woning Statenlaan Middelburg

Toegevoegd: 08-01-2018, 20.03 uur

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie doet momenteel onderzoek in een Middelburgse woning vanwege de vondst van een stoffelijk overschot.

Het slachtoffer werd aan het begin van de avond gevonden in een rijtjeswoning aan de Statenlaan. Kuzee heeft schermen ter plekke gebracht. Deze zijn om de voortuin van het huis gezet en ontnemen het zicht op het sporenonderzoek.

De achtertuin van het huis is afgezet met linten. Rechercheurs in witte overalls doen onderzoek in en rond de woning. Andere politiemensen hebben bij de buren aangebeld in het kader van een buurtonderzoek.

Volgens de politie zijn er nog niet direct aanwijzingen gevonden voor een misdrijf. Het onderzoek is echter nog volop bezig.

Zie ook:

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750