Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
55 files van totaal 225 km

Gewonde bij aanvaring onder invloed

Toegevoegd: 09-01-2018, 18.41 uur
Gewonde bij aanvaring onder invloed
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - Bij een aanvaring op het Kanaal van Gent naar Terneuzen is maandag iemand lichtgewond geraakt. Er bleek alcohol in het spel te zijn.


Volgens de politie kwamen een plezierjacht en een 4-baks duwstel met elkaar in botsing. Dat gebeurde ter hoogte van Sas van Gent. De schipper van het jachtje liep als gevolg van de aanvaring lichte verwondingen op.

De waterpolitie kwam ter plekke en die constateerde dat de schipper van het jacht onder invloed van alcohol had gevaren. Hij blies 710 Ug/l waar 220 Ug/l is toegestaan. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (10-1-2018 om 07:24)
Als je eigen niet kent in gebruik van alcohol ook op een jacht op t,water kan dit net zo gevaarlijk zijn als op de weg met de auto wat kom je hier goed vanaf als gevolg met een duwboot een aanvaring krijgt
truus (9-1-2018 om 21:01)
lekker slim voor hetzelfde word overvaren door een zeeschip
Cookie-instellingen beheren