Gewonde bij ongeluk Koestraat Middelburg

Toegevoegd: 09-01-2018, 20.01 uur

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op de Koestraat in Middelburg is dinsdagavond iemand gewond geraakt bij een aanrijding.

Het ongeluk gebeurde bij de kruising met de Beenhouwerssingel. Volgens omstanders zou ter plekke een pizzabezorger zijn aangereden maar wat er precies is gebeurd, is niet duidelijk. Er is in ieder geval één gewonde per ambulance afgevoerd.

Fietsers moeten op het bewuste kruispunt voorrang verlenen aan automobilisten. Enkele jaren terug werd deze situatie omgedraaid maar dit leidde tot zoveel botsingen dat de voorrangsregels weer werden aangepast. Ook nu gebeuren er op de kruising echter nog regelmatig ongevallen.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Koos (10-1-2018 om 11:32)
Het is soieso een rot stuk daar En die jongens werken willen optijd hun bestellingen rond brengen dus ik begrijp hun best maar eigen veiligheid gaat voor ik vind dat stuk waar de Texaco zat ook behoorlijk idioot gedaan hoe verzinnen ze het waarom een fietspad weg halen en zo.n gruwelijk groot voetpad gaat werkelijk helemaal nergens over met de auto kan je amper je bocht nemen of je zit gelijk in iemand anders zijn auto En de pizza bezorgers sja geen klacht over ze werken tenminste
Freek (10-1-2018 om 09:59)
Nu heb ik het niet zien gebeuren, maar als je die pizzacoureurs van de pizzatent daar om de hoek vaak voorbij ziet komen, verbaasd het mij niet. Scooters scheuren in volle vaart over het fietspad en steken zonder te kijken over. Fietsbezorgers vliegen de autoweg op om een stukje af te kunnen snijden. Levensgevaarlijk!
H.J. Mulder (10-1-2018 om 09:30)
Het is inderdaad een "gevaarlijk" punt, ben er zelf altijd extra op mijn hoede. Ervaar daarnaast wel dat het rijgedrag van vele gemotoriseerde pizzabezorgers niet altijd strookt met de verkeersreglementen en het anticiperen op de verkeerssituatie.
kijker.. (10-1-2018 om 09:14)
echt gevaarlijk daar...vaak geven automobilisten voorrang aan fietsers daar...dat zorgt voor verwarrende en gevaarlijke situaties...
Ja-Ja (10-1-2018 om 06:05)
Mijn vrouw en ik steken er dagelijks verschillende keren over. Het is gewoon uitkijken en de verkeersregels nakomen.. Ben ik op de fiets en er komt een auto aan dan STOP ik en laat auto voor gaan. Ben ik met de auto dan rij ik door en laat de fietsers stoppen. Ps Ik let wel op dat er niet één door fietst wand dan moet ik wel stoppen. En dat is het probleem. Soms stopt een auto voor je en laten je op de fiets[of lopend] voor gaan en dat moeten ze niet doen omdat er ook een auto van de andere kant kan aankomen.
PIPPA (9-1-2018 om 21:41)
ze kunnen beter in de Koestraat stoplichten zetten!!!