Verschillende meldingen voertuigbranden

Toegevoegd: 10-01-2018, 09.00 uur

Verschillende meldingen voertuigbranden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De Zeeuwse brandweer is de afgelopen dagen meerdere keren uitgerukt voor een melding van een voertuigbrand.

De brandweer van 's-Gravenpolder moest maandagavond rond 19.40 uur uitrukken omdat er rook kwam vanonder de motorkap bij een auto die op een terrein bij de Vierwegen in Kapelle stond. Een uurtje later was het raak in Sint-Maartensdijk. Bij de Tulpstraat stond een personenauto waarbij brand was ontstaan onder de motorkap.

In de nacht van maandag op dinsdag werd rond 03.30 uur een autobrand gemeld in de Terneuzense Goudenregenstraat. Tot slot werd de brandweer van Zierikzee dinsdagavond rond 20.05 uur gebeld omdat brand was ontstaan onder de motorkap van een auto die in de Volkerakstraat in Zierikzee stond.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750