Ruim 20 inbraakgevoelige locaties Goes-West

Toegevoegd: 10-01-2018, 09.06 uur

Ruim 20 inbraakgevoelige locaties Goes-West
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Bewoners van de wijk Goes-West zijn zich nog niet altijd bewust van de maatregelen die zij kunnen nemen om inbraken te voorkomen. Dat bleek gisteren tijdens een actie van de politie.

Twee wijkagenten van de politie gingen samen met anderen op pad om in de wijk een zogeheten voetjesactie te houden. Hierbij wordt gekeken of er sprake is van inbraakgevoelige locaties. Op die plaatsen wordt dan een kartonnen voetje neergelegd om de bewoners erop attent te maken dat hun huis of schuur makkelijk toegankelijk was/is voor potentiële dieven.

Tijdens de actie van dinsdagavond constateerde men in totaal 22 inbraakgevoelige situaties.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (10-1-2018 om 16:47)
misschien wel een leuk idee maar is dit niet boel omdraaien .als wij weg gaan al is het maar voor 5 min zouden wij alle ramen dicht moeten doen want anders geef je aanleiding tot ..... dat iemand zijn deur op slot doet dat is te begrijpen tegenwoordig maar b.v een slaapkamerraam dat op een kier staat voor frisse lucht zou dan ook al dicht moeten voor even een bezoekje elders.dit vind ik wel wat ver gaan .de mensen moeten gewoon met hun poten van andermans spullen afblijven en de straffen mogen ook best hoger .en als ze gepakt worden dan alle schade terug laten betalen .kunnen of willen ze dit niet dan comform het schadebedrag gevangenis straf opleggen .
GJ Rijn (10-1-2018 om 13:55)
Waarom niet meer openheid maak deze plaatsen bekend,iedereen kan dan iedereen waarschuwen indien nodig!
Cor (10-1-2018 om 13:28)
Ondanks een goede actie toch iets niet goed. Nu weten de inbrekers en ander geboefte precies in welke wijk zij hun slag kunnen slaan. Actie dus goed, maar de publiciteit niet.