Weerbericht:
Bewolkt, nevelig en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Boete bij snelheidscontrole na klachten

Toegevoegd: 10-01-2018, 09.18 uur
Tijdens de controle werd één bekeuring uitgedeeld.
Tijdens de controle werd één bekeuring uitgedeeld.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Naar aanleiding van klachten van omwonenden heeft de politie dinsdag een snelheidscontrole gehouden in Vlissingen. Eén persoon werd beboet.


De controle vond plaats op de Paauwenburgweg. Ter plekke mag 50 kilometer per uur worden gereden. Volgens de politie was het aantal overtreders dinsdag minimaal. Er werd slechts één bekeuring uitgedeeld. Uit een foto van de Vlissingse wijkagenten blijkt dat deze persoon tijdens de lasercontrole 71 kilometer per uur reed.

Volgens de wijkagenten lieten omwonenden weten blij te zijn met de handhavingsactie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (10-1-2018 om 19:58)
Zoals de ouden zongen piepen de jongen.
mja (10-1-2018 om 12:36)
De chopinlaan waar je voorheen altijd 50 mocht rijden, maar zelfs toen je doodswensen en middelvingers mocht ontvangen van jongbejaarden omdat je volgens hun als een "bezetene" door de straat zou rijden. Er is altijd wel wat te janken. Nu je 30 mag rijden zeiken veel mensen nog dat je te hard rijdt. Stop met dat zolderkamer gejank en blijf lekker achter je beeldbuis-belspelletjes-tv.
jacco (10-1-2018 om 10:53)
In verschillende plaatsen kan gecontroleerd worden,Lewedorp,s'Heerenhoek,en nog verschillende plaatsen.Maar Nieuwdorp is daar niet bij,maar als de uienboer maar een kik geven dan knikken ze bij degemeente .Zullen wel goed gesponserd worden.
paauwenburger (10-1-2018 om 10:25)
ze moeten ook de groen strook breder maken en de weg smaller dat is een weg om hard te rijden net als de chopinlaan
Ja-Ja (10-1-2018 om 09:50)
Hopelijk rijden die klagende personen zelf op andere wegen keurig de toegestane snelheid.