Tien kilo henneptoppen en 15.000 euro cash

Toegevoegd: 10-01-2018, 14.49 uur

De henneptoppen lagen op speciale droognetten. In de woning werd ook 15.000 euro aan contant geld aangetroffen.
De henneptoppen lagen op speciale droognetten.
1 2
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In een woning in Vlissingen heeft de politie vanochtend tien kilo aan henneptoppen en een contant geldbedrag van ruim 15.000 euro aangetroffen. Een 28-jarige man is ter plekke aangehouden.

Volgens de politie was een melding over een sterke henneplucht en het geronk van ventilatoren reden om vanochtend een kijkje te nemen bij de woning aan de Paul Krugerstraat. “Op de eerste verdieping troffen we een kweektent aan met daarin negen jonge hennepplantjes”, zo zegt de politie.

“De kleine hoeveelheid plantjes verklaarde echter niet de sterke henneplucht die in het pand hing. Toen agenten naar de zolderetage liep stuiten zij op droognetten met daarop zo’n tien kilo henneptoppen. Het is duidelijk dat deze niet afkomstig zijn van planten die in het pand zelf gekweekt zijn. Het onderzoek richt zich nu op de herkomst van de toppen”, aldus de politie.

In de woning werd ruim 15.000 euro aan contant geld aangetroffen. Volgens de politie lijkt het er daarom sterk op dat de 28-jarige verdachte zich bezig heeft gehouden met de handel in softdrugs.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
zeeuw (10-1-2018 om 16:39)
goed gedaan laat ze maar werken er licht genoeg rommel op strand wat op geruimd moet worden
Rick (10-1-2018 om 15:51)
Met werken zullen ze het niet overgespaard hebben...