Weerbericht:
Bewolkt, nevelig en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee gewonden bij aanrijding Goes

Toegevoegd: 10-01-2018, 18.15 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Bij een aanrijding op de Anthony Fokkerstraat in Goes zijn woensdag aan het einde van de middag twee mensen gewond geraakt.


Rond 16.45 uur kwamen een bestelauto en een bromfietser met elkaar in botsing bij de ingang van het terrein van DNWG. Dat gebeurde na een voorrangsfout. Zowel de bestuurder van de auto als de bromfietser raakten gewond. Ze zijn met ambulances afgevoerd naar het ziekenhuis.

De brommer en de auto liepen beiden schade op.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A (13-1-2018 om 09:14)
Moet een redelijk gecompliceerde situatie zijn geweest waarin dit gebeurde.... Ik reed er op dat moment en hoorde de klap maar heb het niet kunnen zien omdat er een grote vrachtauto tussen mij en die rijbaan stond die linksaf wilde slaan. Die vrachtauto moet veel ruimte weg hebben genomen op de rijbaan waar dit gebeurde. Gespeculeer over de oorzaak heeft zo weinig zin, ik hoop dat beiden inmiddels weer thuis zijn en wens ze voorspoedig herstel.
ron (12-1-2018 om 11:11)
@Joris, je bent te kort door de bocht met je reactie hopelijk ben je in het verkeer anders!
Jan (11-1-2018 om 16:55)
@Joris. Ben je bij het ongeluk geweest? Hoe kom je erbij dat deze persoon met zijn telefoon aan het spelen was? Aan je reactie te zien heb je het nogal met jezelf getroffen.. waarschijnlijk maak je ook nooit fouten.. Dit is gewoon een ongeluk met twee slachtoffers.
Olivier (11-1-2018 om 13:08)
@ Joris, de bestuurders van dit bedrijf rijden doorgaans niet in een busje......
Marco D (11-1-2018 om 11:09)
@Joris, dan ga je er vanuit dat de brommer op de goede rijbaan rijdt en vooral niet te hard. Ik werd laatst ook doodleuk ingehaald door een bromfietser met 1 hand op de rug... ik reed 90km/u....
Joris (10-1-2018 om 22:48)
@Jan: Ik rij zelf regelmatig in een dichte bedrijfsbus, groter als dit kleine wagentje hier. Ik ros er geen brommers mee van de weg door vooruit te kijken. Als je rechtsaf wil en net een brommer ben gepasseerd weet je dat die nog komt. Maar dan moet je daar wel oog voor hebben!