Wietkwekerij verstopt in vrachtwagen Tholen

Toegevoegd: 10-01-2018, 18.29 uur - Update: 10-01-2018, 18.35 uur

Er moest een grote kraan aan te pas komen om de vrachtauto naar de openbare weg te tillen.
Er moest een grote kraan aan te pas komen om de vrachtauto naar de openbare weg te tillen.
1
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

THOLEN - De politie heeft woensdag een vrachtwagen in beslag genomen waarin een hennepkwekerij was gehuisvest. Hierbij werd een telekraan ingezet.

De vrachtwagen stond gestald bij een woonwagenkamp aan de Oudelandsedijk. In de laadruimte van de vrachtauto bevonden zich 156 wietplanten. Omdat het niet de eerste keer was dat in de betreffende vrachtwagen wiet werd geteeld, is deze is beslag genomen. Volgens de politie was het woensdag voor de derde keer in korte tijd raak.

Volgens de politie was het nog een hele operatie om de vrachtwagen weg te krijgen. Er moest namelijk een grote kraan aan te pas komen om de vrachtauto naar de openbare weg te tillen. In de vrachtwagen bleek ook een vuurwapen te liggen.

Vooralsnog zijn er geen arrestaties verricht.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (11-1-2018 om 19:29)
Wat een mooie vangst een vracht wagen in de stroppen van een kraanwagen zien hangen waar een hennep kwekerij in bevond prachtige foto.
Vanity (11-1-2018 om 13:18)
Van t durp, heb jij niks beters te doen in je leven om te kijken op google wat er op een schuur sta hahaha als je het je zo afvraag kom dan langs dan laat ik je wel alles zien wat wij hier hebben ik moet je daarna wel teleurstellen want hier is niks speciaals te zien. Wat ben jij een afgekeurde politieagent ofzo die nog een baan probeer te krijgen met valse beschuldegingen? Weetje wat ik mij afvraag of jou plantjes we, goed groeien op je zolder met je jaloezie gedrag, je bent zo een laag persoon dat je niet eens je eigen naam erbij schrijf
Jolanda (11-1-2018 om 12:58)
Vant durp waarom niet met echte naam...maar dat durven ze niet...niet op zaamslag....
Marco D (11-1-2018 om 11:07)
Onnodig om meteen alle woonwagenkampen over 1 kam te scheren. Nergens voor nodig. Die mensen werken ook lange dagen en zijn nagenoeg zelfvoorzienend. Niet iedere kerkganger is toch ook een pedo? Of mag dat dan weer niet gezegd worden in 't durp'?
Anoniem (11-1-2018 om 10:17)
Beste vant durp waarom durf je niet met je eigen naam te reageren, is zo laf om zo iets te plaatsen en niet eens je naam durven vermelden. Ik wil me hier niet in mengen en wil bewust me naam niet gebruiken, in 1940 tot 45 werden dit soort mensen ook gebruikt en nu is iedereen kwaad als je zoiets doe maar deze mensen werken er gewoon zelf aan mee.
Vant durp (11-1-2018 om 10:12)
Henk Als ik op google maps kijk zie ik de bloembakken op het dak van je schuurtje staan.... Als ik boven uit mijn raam keek vroeg ik mezelf altijd af wat dat nu precies was Maar ok het zal wel een compressor zijn ik vroeg mezelf het gewoon af.