Ook voetjesactie dorpen gemeente Goes

Toegevoegd: 11-01-2018, 07.45 uur

Ook voetjesactie dorpen gemeente Goes
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - In navolging van de voetjesactie in Goes-West heeft de politie woensdagavond een soortgelijke actie gehouden in verschillende dorpen in de gemeente Goes.

Bij een voetjesactie wordt gekeken of er sprake is van inbraakgevoelige locaties. Zijn die er, dan worden kartonnen voetje neergelegd om de bewoners erop attent te maken dat hun huis of schuur makkelijk toegankelijk was/is voor potentiële dieven.

In Goes-West werden dinsdag 22 inbraakgevoelige locaties ontdekt. In de Eindewege, 's-Heer Arendskerke en 's-Heer Hendrikskinderen samen werden in totaal 23 voetjes neergelegd. RWS, de dorpsraden en beheerders van WhatsApp-groepen waren ook bij de actie betrokken.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750