Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 29 km

Bestelwagen rijdt tegen overkapping winkel

Toegevoegd: 11-01-2018, 12.10 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In het centrum van Goes is vanochtend een bestelwagen met gesloten laadbak tegen de overkapping van een winkel gereden.


De pakketbezorger reed rond 11.10 uur door de Lange Vorststraat en had niet in de gaten dat zijn laadbak de houten overkapping van kledingwinkel College Style zou raken. Er raakte niemand gewond maar de brandweer werd met spoed opgeroepen omdat er mogelijk sprake was van instortingsgevaar.

De brandweer stelde een onderzoek in maar al snel werd geconstateerd dat van instortingsgevaar geen sprake was. Een aannemer is ingeschakeld om de schade verder af te handelen. Het dak van de bestelwagen liep forse schade op.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
foutje is menselijk (11-1-2018 om 12:55)
Ik heb het ook wel eens gehad. Kan gebeuren. Weet wel dat als je door winkelstraten rijd, met hoge bus of truck. Je altijd in het midden moet rijden. Ik reed toen een reclamebord eraf. Wat denk je s.zomers met zonneschermen die uitklappen? Het is vaak altijd smal en laag. Goed opletten! Als je niets doet, maak je ook geen fouten. Gelukkig alleen materieele schade!
Cookie-instellingen beheren