Doorrijder Middelburg nog niet getraceerd

Toegevoegd: 12-01-2018, 10.35 uur

Het onderzoek naar het ongeval en de identiteit van de auto en de bestuurder loopt nog.
Het onderzoek naar het ongeval en de identiteit van de auto en de bestuurder loopt nog.
1
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie weet nog altijd niet wie de bestuurder is van de auto die gisteren doorreed na een aanrijding met letsel in Middelburg.

Op de Langevieleweg werd ter hoogte van de bushaltes bij het Karel Doormanplein een 91-jarige fietser uit Middelburg aangereden door een auto. Volgens de politie gebeurde dat toen rond 17.45 uur een bus wilde wegrijden bij de halte.

“De hoogbejaarde fietser en een automobilist passeerden op hetzelfde moment de bus. Hierbij ontstond een aanrijding. De fietser kwam ten val, de onbekende automobilist stopte niet en reed door. De fietser is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd”, aldus de politie.

Het onderzoek naar het ongeval en de identiteit van de auto en de bestuurder loopt nog. Het kenteken van de auto bestaat vermoedelijk deels uit de combinatie '43-TL' of '49-TL'. Het voertuig heeft mogelijk schade aan de rechterzijde.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750