Flink wat schade bij botsing in Eede

Toegevoegd: 12-01-2018, 17.09 uur

Door: Roland de Jong

EEDE - In het Zeeuws-Vlaamse Eede zijn vrijdagmiddag twee Belgische personenauto’s met elkaar in botsing gekomen. Er raakte niemand gewond.

Het ongeluk gebeurde rond 15.15 uur op de kruising van de Hazewegeling en de Oude Eeweg. Door de klap belandde één van de betrokken voertuigen op een weitje. De beide auto’s liepen flink wat schade op. Een hekwerk en een lantaarnpaal raakten eveneens beschadigd.

Er werd een ambulanceteam opgeroepen maar er hoefde niemand naar het ziekenhuis. Bergingsbedrijf VaRaMo heeft de auto die door het hekwerk was gereden uit de wei gehaald en afgevoerd. De berger heeft ook absorptiekorrels op het wegdek gestrooid.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750