Weerbericht:
Bewolkt, nevelig en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Paard in sloot Keihoogteweg Wissenkerke

Toegevoegd: 12-01-2018, 17.26 uur - Update: 12-01-2018, 17.27 uur
Het paard bevond zich bij de Keihoogteweg in Wissenkerke
Het paard bevond zich bij de Keihoogteweg in Wissenkerke
© Foto: Brandweer Kamperland
Door: Roland de Jong

WISSENKERKE - Bij de Keihoogteweg in Wissenkerke op Noord-Beveland is vrijdagochtend een paard in een sloot terecht gekomen.


De brandweer van Kamperland werd rond 09.25 uur opgeroepen om te helpen. Eénmaal ter plekke is samen met een dierenarts een plan gemaakt om het paard veilig uit de sloot te krijgen.

De gemeente is ter plekke gekomen met een verreiker. Uiteindelijk stond het paard even voor 11.00 uur weer naast de sloot. Nadat het paard was schoongespoten zijn er dekens over het dier gelegd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
r v gemert (13-1-2018 om 21:46)
4 touwen rond de poten en er gelyk uittrekken .is er dan zo uit op zn kop
marco (12-1-2018 om 23:39)
Bedankt helden , maar waarom worden er slings gebruikt inplaats van een confortabele hijsdeken? Lijkt me wat minder pijnlijk voor het Paard