Politie zoekt eigenaar gestolen spullen

Toegevoegd: 12-01-2018, 17.31 uur

De aangetroffen damestas. Het aangetroffen sieraad. De aangetroffen spaarpot.
De aangetroffen damestas.
1 2 3
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie is op zoek naar eigenaren van enkele spullen, die zijn aangetroffen bij inbrekers en mogelijk van diefstal afkomstig zijn.

De goederen werden gevonden nadat op zaterdag 23 december in het havengebied van Antwerpen drie mannen werden opgepakt na een poging tot woninginbraak aan de Klaproos in Kapelle. De goederen lagen in de auto van de drie. Het gaat om een ring, een damestas en een spaarpot.

De politie vermoedt dat de spullen van diefstal afkomstig zijn en wil ze graag aan de eigenaren terugbezorgen. Mensen die weten wie de eigenaren zijn, kunnen contact opnemen met de politie.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750