Man steelt apparaten bij milieustraat Terneuzen

Toegevoegd: 13-01-2018, 10.16 uur

Man steelt apparaten bij milieustraat Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft vannacht in Terneuzen een man aangehouden die spullen had gestolen vanaf het terrein van de milieustraat.

De verdachte, een 26-jarige Terneuzenaar, werd rond 01.00 uur aangehouden op de Hogendijk. Hij had volgens de politie diverse oude elektrische apparaten weggenomen bij de gemeentelijke milieustraat aan de Koegorsstraat.

Nader onderzoek wees uit dat de man bij de milieustraat nog twee tassen klaar had gezet met mee te nemen goederen. De man is overgebracht naar een politiecel en zit nog vast.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Danny (14-1-2018 om 15:37)
De grootste boeven werken zelf bij de milieustraat. Ik kon okk eens iets gebruiken terwijl ik daar spullen weg kwam gooien. Zeiden ze, nee dat is diefstal! Maar mn kolomboormachine wilden ze wel hebben. Die heb ik toen maar extra hard in de bak kapot gegooid :-)
Hans van grietje (13-1-2018 om 21:17)
afval stelen foei!!
Kees (13-1-2018 om 15:49)
Zelfs afval mag je niet meenemen dat is diefstal. Ook al scheelt het de gemeente verwerking kosten het mag niet. De gemeente betaalt liever geld om oude apparaten te demonteren dan dat ze het weggeven. De omgekeerde wereld.Verdienen doen ze er echt niet aan, het kost alleen geld
tom (13-1-2018 om 14:35)
Ik heb t altijd al raar gevonden dat t verboden is om spulletjes een tweede leven te gunnen.
Jac (13-1-2018 om 12:26)
Das toch prima, zo lang ie maar niets vernield heeft.... ik noem het recycling, daar is de milieustraat toch voor. Overdreven om hem in Torentijd op te sluiten.