Weerbericht:
Vandaag en morgen stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Alcohol in het spel bij ongeluk gloednieuwe auto

Toegevoegd: 13-01-2018, 11.13 uur
Op de teller van deze gloednieuwe auto stond nog geen 50 kilometer.
Op de teller van deze gloednieuwe auto stond nog geen 50 kilometer.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

'S-HEERENHOEK - Bij het ongeluk op de Sloeweg (N62) bij 's-Heerenhoek waarbij een gloednieuwe auto betrokken was, was volgens de politie vermoedelijk alcohol in het spel.


Het ongeluk gebeurde rond 20.10 uur aan het einde van de invoegstrook bij het viaduct ter hoogte van 's-Heerenhoek. Volgens de politie reed een 60-jarige man uit 's-Heer Arendskerke met zijn gloednieuwe Seat Arona achterop een 45-jarige man uit 's-Heerenhoek.

Volgens de politie was de achterste auto slechts een dag oud en stond er nog geen vijftig kilometer op de teller. De beide auto's raakten zwaar beschadigd. Bergingsbedrijf De Moor heeft de beide voertuigen geborgen.

Bij een ademtest bleek dat de bestuurder uit 's Heer Arendskerke vermoedelijk teveel alcohol had gedronken. De man is voor onderzoek per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. In het ziekenhuis heeft een GGD-arts een bloedproef afgenomen. De uitslag van deze proef is over ongeveer twee weken bekend.

De politie onderzoekt de oorzaak van de aanrijding.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (18-1-2018 om 22:34)
Met een paar neutjes op mag je nog auto rijden mja. Deze meneer had volgens de politie veel meer op maar dat moet de bloedproef uitwijzen.
Jacobus (15-1-2018 om 18:24)
Rijbewijs innemen voor altijd wat een lomperik
mja (15-1-2018 om 10:47)
Wat een ***, bij het kopen van z'n auto in de showroom een paar neutjes weggetikt om het te vieren denk ik. @Kees, ik neem aan dat jij persoonlijk bloed hebt afgenomen, en dit thuis in je doe-het-zelf-alcohol-test-setje getest hebt op alcohol, omdat jij als enige hier weet te vertellen dat meneer "straalbezopen" is?
Ard (14-1-2018 om 00:41)
60 jaar...... Dan zou je toch verwachten dat hij zijn verstand zou gebruiken.. Dat je met die leeftijd nog niet weet dat je niet moet gaan rijden met drank op... Ik hoop dat de 45 jarige bestuurder nergens last vast heeft en dat de kosten worden betaald door de 60 jarige. En laat ze bij die 60 jarige zijn rijbewijs maar innemen... Laat die maar effe opnieuw zijn rijexamen doen.. Kijken of hij er wat van leert.
Sinke (13-1-2018 om 17:33)
Alcohol in het spel? Daar gaat je 'nieuwwaarde' uitbetaling van de verzekeringsmaatschappij. Dure grap zo, misschien volgende keer toch maar iets beter nadenken voordat je met alcohol gaat rijden.
marja (13-1-2018 om 17:18)
net goed geeft geen mieter, maar erg voor de andere automobilist want die zit met de ellende.... met drank op..kan niet veel genoeg kosten voor die drankcrimineel plus boetes en straf...
Cookie-instellingen beheren