Auto tegen gevel Scheldestraat Vlissingen

Toegevoegd: 14-01-2018, 07.21 uur

Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In het centrum van Vlissingen is vannacht een automobilist met zijn voertuig tegen de gevel van een woning gereden.

Het ongeluk gebeurde rond 04.40 uur in de Scheldestraat. De bestuurder reed richting de Paul Krugerstraat toen hij door onbekende oorzaak van de weg raakte. Zijn voertuig schoot over de stoep en kwam tot stilstand tegen een glazen voordeur.

De brandweer en de ambulancedienst werden opgeroepen maar die hoefden niet veel te doen. De man bleef ongedeerd. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de personenauto afgevoerd.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mike (14-1-2018 om 16:29)
Vanaf de rotonde lekker het gaspedaal ingetrapt, even stoer doen voor de passagier(s) en toen.. Scheldestr is nu eenmaal een soort van racebaan. Maar kan het natuurlijk ook helemaal mis hebben.