Gestoken bij vechtpartij na verkeersruzie

Toegevoegd: 14-01-2018, 10.32 uur

Gestoken bij vechtpartij na verkeersruzie
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - Een verkeersruzie is zaterdagmiddag in Sas van Gent uitgelopen op een vechtpartij waarbij ook iemand is gestoken. Dat meldt de politie.

Rond 15.00 uur ontstond volgens de politie op de Westkade (N252) ruzie tussen de inzittenden van twee auto's. “Even verderop brachten de bestuurders de auto's tot stilstand. De inzittenden stapten uit en gingen met elkaar op de vuist. Over en weer werden rake klappen uitgedeeld”, aldus de politie.

Aan het eind van het gevecht bleek dat een 41-jarige man uit Sluiskil was gestoken. Hij is door familie naar het ziekenhuis gebracht, waar hij is behandeld. “De politie stelt een onderzoek naar het incident in. Zo is onder andere zaterdagavond van het slachtoffer een aangifte opgenomen. Ook zijn verklaringen van enkele betrokkenen opgenomen”, zo besluit de politie.



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (15-1-2018 om 13:11)
1. Verkeersruzie, 2. uitstappen en gaan matten en dan 3. nog iemand laf neersteken is. Zal inderdaad een lekker volk zijn...
wim (15-1-2018 om 07:15)
auto chauffeurs die een kort lontje hebben op de vuist en dan op een leeftijd van 40 jaar die der verstand niet hebben of gebruiken.
Kees (14-1-2018 om 11:17)
Zal wel lekker volk zijn...'.