Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
111 files van totaal 426 km

Drankrijder voor 2e keer in korte tijd betrapt

Toegevoegd: 14-01-2018, 11.19 uur
Drankrijder voor 2e keer in korte tijd betrapt
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

COLIJNSPLAAT - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag voor de tweede keer in enkele maanden tijd dezelfde persoon opgepakt voor rijden onder invloed.


Agenten gingen naar aanleiding van een tip van een getuige rond 00.30 uur naar de Eerste Deltaweg bij Colijnsplaat. Daar werd een 52-jarige man uit Dordrecht aan de kant gezet. Hij blies volgens de politie 430 Ug/l en kreeg daarvoor een proces-verbaal.

Volgens de politie was het sinds oktober de tweede keer dat de man werd betrapt op het rijden onder invloed van alcohol.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (15-1-2018 om 06:53)
Zo,n persoon hoort niet op de weg met een die de auto bestuurt en voor de tweede maal te veel drank opgeeft,gewoon voor meerdere jaren zijn rijbewijs innemen
Goesenaar (14-1-2018 om 18:54)
Als je dan na de eerste keer nog niet beter weet moeten ze je rijbewijs maar voor een aantal jaren afnemen en de auto in de schredder. Er zijn al genoeg slachtoffers gevallen door dit soort figuren.
Zoutelandenaar (14-1-2018 om 15:33)
Zijn rijbewijs door de versnipperaar doen en zijn auto door pletter hallen
Kees (14-1-2018 om 15:16)
Ja Liesbeth je auto nemen ze nooit in beslag dat mag niet. Hoogstens krijg je een rijontzegging van 3 maanden en moet je auto aan de kant blijven staan, tenzij een ander er mee rijd. In dit geval is het de 2e keer in 4 maanden en de 3 maanden zaten er net op dus, dan krijgt hij een zwaardere staf. Wellicht een jaar niet rijden en een cursus alcohol en verkeer die zon duizend euro kost exclusief de boete en waarschijnlijk een jaar niet rijden
liesbeth van den bergh (14-1-2018 om 11:42)
Heeft hij zijn auto nog??? Zo ja? foute boel !!!
Cookie-instellingen beheren