Gewonde bij steekpartij Noordstraat Terneuzen

Toegevoegd: 14-01-2018, 11.24 uur

Gewonde bij steekpartij Noordstraat Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In de Noordstraat in Terneuzen is zaterdag aan het einde van de middag iemand gewond geraakt bij een steekpartij.

Het incident gebeurde rond 16.40 uur. Het slachtoffer is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht. Na behandeling werd het slachtoffer, een 48-jarige man uit Terneuzen aangehouden en voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht.

Rond 17.00 uur werd bij de Korte Kerkstraat ook een andere man opgepakt. Het gaat om een 44-jarige Terneuzenaar. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het incident. Ook deze man is naar het politiecellencomplex gebracht en ingesloten.

Het politie-onderzoek loopt nog.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750