Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
79 files van totaal 285 km

Vrouw en hond door hond gebeten Graauw

Toegevoegd: 14-01-2018, 11.41 uur
Vrouw en hond door hond gebeten Graauw
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GRAAUW - In het Zeeuws-Vlaamse Graauw is vannacht een vrouw gebeten door een hond. De politie is op zoek naar getuigen.


Volgens de politie werd de vrouw, een 47-jarige inwoonster van het dorp, gebeten door een kleine witte hond. Ook de hond van de 47-jarige werd gebeten. Het bijtincident vond rond 00.45 uur plaats bij de Oude Kaai.

De politie is op zoek naar de eigenaar van het hondje.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gwen (15-1-2018 om 08:18)
Beste Adri, wat een rotopmerking. Er kunnen verschillende reden zijn waarom een hond bijt. Bv angst en bedreiging. Vaak ligt het aan opvoeding. Zelf heb ik een Duitse Herder due slecht opgevoed en gesocialiseerd is. Hij heeft 1x een mens gebeten in t begin dat we hem hadden (5 jaar geleden). Een jogger die perse aan de zelfde kant moest rennen en ik mn hond kort hirld. Dus dan moet hij maar meteen afgemaakt worden? Om de hondencursua vave
wim (15-1-2018 om 07:08)
Alle honden die buiten lopen horen toch aangelijnd te zijn,door de eigenaar van de hond.
Sylvia (14-1-2018 om 20:46)
Zullen we eerst het hele verhaal horen voor we gelijk een hondje afmaken. Een hond bijt wanneer hij of zij zich bedreigt voelt.
adri (14-1-2018 om 14:03)
Gelijk af laten maken als ze de hond gevonden hebben. Bijtende honden moet niet kunnen.. Als ze een keer bijten kun je er donder op zeggen dat ze het vaker doen of gaan doen
Cookie-instellingen beheren