Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
56 files van totaal 206 km

Vlissingen trekt parkeerboetes in

Toegevoegd: 17-01-2018, 19.27 uur
De boetes worden automatisch geannuleerd.
De boetes worden automatisch geannuleerd.
© Foto: Gemeente Vlissingen
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De gemeente Vlissingen trekt de parkeerboetes in die op 16 januari 2018 tussen 18.00 en 21.00 uur zijn uitgedeeld op het parkeerterreinen aan de Kenau Hasselaarstraat (bioscoop) en de Komstraat (Spuikom) wegens het niet betalen van een parkeerkaartje. Mensen die om deze reden een boete hebben ontvangen, hoeven geen actie te ondernemen. De boetes worden automatisch geannuleerd.


Sinds 1 januari 2018 zijn de nieuwe parkeerregels van kracht. Naast de invoering van een winter- en zomertarief, is de belangrijkste wijziging het betaald parkeren op de parkeerterreinen Kenau Hasselaarstraat en Komstraat. Op beide terreinen geldt nu betaald parkeren van 09.00 tot 21.00 uur. Voorheen was dit tot 18.00 uur.

Veel mensen moeten wennen aan de nieuwe regels. Daar komt bij dat vandalen de stickers met nieuwe tijden voor betaald parkeren van de parkeerautomaten hadden gehaald, waardoor de oude tijden weer zichtbaar waren. De eerste twee weken van 2018 zijn er geen bekeuringen uitgeschreven. Op 16 januari 2018 is er voor het eerst bekeurd.

De gemeente heeft nu besloten om de boetes voor het niet kopen van een parkeerkaartje tussen 18.00 en 21.00 uur op 16 januari 2018 op beide terreinen in te trekken. Inmiddels zijn er nieuwe stickers op de parkeerautomaten geplakt en heeft de gemeente de parkeerapps nog een keer gecontroleerd. Er is ook extra verlichting aangebracht op de parkeerautomaten en de bebording is nogmaals gecontroleerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren