Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Doorrijder Langevieleweg reed in Audi A4

Toegevoegd: 19-01-2018, 12.55 uur
Het 91-jarige slachtoffer is inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis.
Het 91-jarige slachtoffer is inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De automobilist die op 11 januari doorreed na een botsing op de Langevieleweg in Middelburg is nog altijd niet achterhaald. Zeker is inmiddels dat de persoon reed in een Audi A4.


Op de bewuste donderdag werd rond 17.45 uur een 91-jarige Middelburgse fietser aangereden. Dat gebeurde ter hoogte van de bushaltes bij het Karel Doormanplein. De bestuurder van de auto reed na de botsing door zonder zijn identiteit bekend te maken.

Het 91-jarige slachtoffer is inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis, maar hij heeft nog altijd veel last van zijn verwondingen. De doorrijder heeft zich nog altijd niet gemeld en bij de politie is ook geen bruikbare informatie meer binnengekomen.

Inmiddels is wel vastgesteld dat de doorrijder reed in een Audi van het type A4. De politie benadrukt dat informatie ook via Meld Misdaad Anoniem kan worden doorgegeven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (22-1-2018 om 11:29)
@Marleen, misschien omdat ze het kenteken niet hebben? Als getuigen alleen maar doorgeven dat het b.v. een grijze Audi A4 is.... succes met zoeken. Welke jaartal, type, uitvoering, overige kenmerken, land van herkomts enz enz. Zo eenvoudig is het niet altijd helaas. Hopelijk wordt de aso gevonden of ziet hij het licht en meldt zich alsnog...
klaar (20-1-2018 om 10:37)
het is wat marleen zegt, bij het minste, hebben ze je wel te pakken ......vreemd
Marleen (19-1-2018 om 18:45)
Waarom kunnen ze die auto niet op kenteken vinden bij de RDW of de belastingdienst.?? Als ze je moeten zoeken voor een simpele overtreding weten ze jezo te vinden waarom dan nu niet. Dan hebben ze ook aan een paar cijfers genoeg om het op te zoeken.
Cookie-instellingen beheren