Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Woningbrand Geersdijk mogelijk aangestoken

Toegevoegd: 19-01-2018, 16.40 uur
De politie denkt dat de woningbrand is aangestoken.
De politie denkt dat de woningbrand is aangestoken.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

GEERSDIJK - De woningbrand die vannacht woedde in Geersdijk is mogelijk aangestoken. De politie is daarom op zoek naar getuigen.


De brand woedde aan de Barkey Wolfstraat en werd rond 22.25 uur gemeld. Er werd opgeschaald naar middelbrand maar éénmaal ter plekke had de brandweer het vuur snel onder controle. Er is een ambulance ter plaatse gekomen voor twee personen die rook hadden ingeademd. Deze zijn onderzocht in de ambulance maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

Volgens de politie is vandaag sporenonderzoek gedaan. Ook is een buurtonderzoek gehouden. "De politie gaat uit van brandstichting en we willen graag weten wie er verantwoordelijk is voor het incident", aldus de politie, die op zoek is naar getuigen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren