Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
78 files van totaal 292 km

Automobilist onder invloed in Scharendijke

Toegevoegd: 19-01-2018, 16.48 uur
Automobilist onder invloed in Scharendijke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SCHARENDIJKE - De politie heeft vrijdagmiddag op Schouwen-Duiveland een dronken automobilist betrapt.


Wijkagent Douwe de Vries meldt op Twitter dat de bestuurder werd betrapt in Scharendijke. De persoon werd overgebracht naar het politiebureau in Zierikzee om daar een uitgebreide ademanalyse te doen. De bestuurder blies vervolgens 365 Ug/l. 

Verkeersdeelnemers mogen maximaal 220 Ug/l blazen bij een ademtest.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
exportzeeuw (20-1-2018 om 09:26)
om nou gelijk te spreken van een "dronken" automobilist vind ik wel wat ver gaan. ik zie dat steeds vaker. bij 365ugl ben je nog niet dronken bij 365 biertjes wel
Annet (19-1-2018 om 18:01)
"Men" zal het wel nooit leren dat alcohol en verkeer niet samen gaan. Eerst moet er iets ergs gebeuren voordat men zich dat realiseert. En dan nog hebben ze geen idee wat voor ellende ze aanrichten als ze een ongeluk veroorzaken. Ach en dan staan er weer nieuwe stakkers te wachten die o zo goed kunnen rijden met een borrel op. Dus het zal wel nooit ophouden.
Cookie-instellingen beheren