Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto van de weg bij rotonde in Goes

Toegevoegd: 19-01-2018, 21.32 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Bij een ongeval in Goes is vanavond een automobilist met zijn BMW van de weg geraakt. Er raakte niemand gewond.


Het eenzijdige ongeluk vond rond 20.00 uur plaats op de Anthony Fokkerstraat ter hoogte van de rotonde bij de Da Vinciweg. De bestuurder raakte door onbekende oorzaak van de weg en reed het talud af.

Bergingsbedrijf De Moor heeft de auto weer op de kant gezet. Tijdens de bergingswerkzaamheden werd het verkeer over één rijstrook geleid.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (24-1-2018 om 18:51)
In ieder geval een bestuurder die niet kan autorijden. Als je normaal rijd kan dit nooit gebeuren.Vaak is het veel te hard of GSM gebruik achter het stuur. Je leest toch ook niet de krant achter stuur? Een GSM ook niet basta.
AntiGSM (22-1-2018 om 08:52)
@Willem; het is zeker niet omdat het een BMW is altijd gasgeven, wat dacht je van de smartphones achter het stuur tegenwoordig?? Dat is VEEL vaker de oorzaak dan gasgeven!
willem (20-1-2018 om 09:49)
gas geven kan iedereen. auto kontrole houden daar komt het op aan!
Cookie-instellingen beheren