Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 26 km

Zwaargewonde bij motorcross Zeelandhallen

Toegevoegd: 19-01-2018, 21.33 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Bij een evenement in de Zeelandhallen in Goes is vanavond een motorrijder zwaargewond geraakt.


Het ongeval vond rond 20.05 uur plaats bij een crosswegstrijd in één van de evenementenhallen. Naast een ambulance werd er ook een traumahelikopter uit Amsterdam opgeroepen. De helikopter is niet meer ter plaatse geweest.

Het slachtoffer is met onbekend letsel met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Over de toedracht van het ongeluk is nog niks bekend gemaakt.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (21-1-2018 om 13:37)
Het is altijd wel een risico sport. Als EHBO-er krijgen we altijd vergaande instructies mee. Als iemand op de baan onderuit gaat is het direct een nekkraag ombrengen en op een wervelplank leggen. Je kan namelijk nooit zien of hij zijn nek gebroken heeft of een rugwervel. Daar moet je dus al van te voren van uitgaan dat het zo is en dan kan het achteraf meevallen. Beter safe dan sorry. Eerst nekkraag en wervelplank. Het gebeurt vaak zoals in dit geval dat er nek of wervelschade is en daar zijn we voor opgeleid. Ook is er vaal een ambulance standaard aanwezig
Cookie-instellingen beheren