Schade na blikseminslag in woning Tholen

Toegevoegd: 20-01-2018, 02.08 uur

Door: Manfred Berrevoets

THOLEN - Een dak van een woning in Tholen is vrijdagavond zwaar beschadigd na een blikseminslag. Er raakte niemand gewond.

De bliksem sloeg even voor elf uur in bij de woning aan de Machteld van Gelrestraat. Door de klap was de schoorsteen en het dak kapot gesprongen. Op de straat en rond het huis lagen de brokstukken van de schoorsteen.

De brandweer van Tholen rukte uit om de situatie veilig te stellen. Met behulp van een hoogwerker uit Bergen op Zoom zijn alle loszittende dakpannen en stenen van het dak verwijderd. De straat was tijdens de inzet afgesloten voor al het verkeer.

De burgemeester van Tholen kwam ter plaatse om de bewoners te ondersteunen en werd bijgepraat over de schade. Stichting Salvage is door de brandweer ter plaatse geraagd om de bewoners te assisteren bij het afhandelen van de schade.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750