Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 45 km

Man aangehouden na Burgernetactie

Toegevoegd: 20-01-2018, 02.27 uur
Door: Manfred Berrevoets

OOST-SOUBURG - De politie heeft vrijdagavond aan de Dongestraat in Oost-Souburg een man aangehouden na een Burgernetactie.


De politie verspreidde rond 21.30 uur het signalement van twee mannen via Burgernet. Waarvoor de mannen gezocht werden is niet bekend gemaakt. Door meerdere politievoertuigen werd er in Oost-Souburg gezocht naar het duo.

Terwijl agenten in een woning aan de Dongestraat bezig waren meldde zich hier een man. Na korte tijd werd deze aangehouden en geboeid in een politieauto afgevoerd. Of de man gezocht werd voor de Burgernetactie is niet bekend. Meer details over het voorval waren vanavond niet bekend.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren