Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 93 km

Aanhouding Oost-Souburg was voor inbraak

Toegevoegd: 20-01-2018, 13.43 uur
Omstreeks 23.00 uur is een verdachte aangehouden door de politie.
Omstreeks 23.00 uur is een verdachte aangehouden door de politie.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

OOST-SOUBURG - De man die vrijdagavond in de Dongestraat in Oost-Souburg werd aangehouden wordt verdacht van inbraak. Het gaat om een 18-jarige inwoner uit Oost-Souburg.


Vrijdagavond om ongeveer 21.15 uur kwamen de bewoners van een woning aan de Dongestraat thuis en betrapten zij twee inbrekers die hun woning hadden doorzocht. De inbrekers zijn, toen de familie via de voordeur naar binnen kwam, via de achtertuin ontsnapt en hard weggerend.

Een van de bewoners belde de politie, de anderen zijn naar de dieven gaan zoeken. Ook de politie heeft in het dorp gezocht. Er werden politiehonden ingezet en ook werd een Burgernetbericht verspreid met de vraag uit te kijken naar twee verdachte mannen.

Omstreeks 23.00 uur is een verdachte aangehouden door de politie. De jongen is ingesloten in een politiecellencomplex en wordt verder gehoord door rechercheurs. Het is nog niet duidelijk of er iets is weggenomen uit de woning aan de Dongestraat. Zaterdag wordt het onderzoek verder opgepakt. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren