Weerbericht:
Bewolkt, nevelig en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde uit auto geknipt na ongeluk

Toegevoegd: 20-01-2018, 19.17 uur
Door: Manfred Berrevoets

KOUDEKERKE - Bij een ongeluk op de Rondweg Koudekerke is zaterdagmiddag iemand gewond geraakt.


Het ongeval vond rond 17.15 uur plaats op de Rondweg Koudekerke bij Koudekerke in de richting van Vlissingen. Ter plaatse waren twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen. Naast twee ambulances is ook de brandweer ter plaatse geweest om een gewonde uit de auto te bevrijden.

Nadat de deur uit de auto was geknipt kon het slachtoffer zelfstandig naar de ambulance lopen. Na behandeling is deze naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurster van de andere auto is onderzocht in een ambulance maar raakte niet gewond.

De Verkeerspolitie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de toedracht van de aanrijding. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de voertuigen weggesleept. Over de toedracht van het ongeluk is nog niks bekend gemaakt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750