Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 237 km

Boete van 140 euro wegens harde muziek

Toegevoegd: 21-01-2018, 08.40 uur
Boete van 140 euro wegens harde muziek
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SCHOONDIJKE - Het spelen van harde muziek heeft iemand vannacht in Zeeuws-Vlaanderen een boete van 140 euro opgeleverd.


Volgens wijkagent Willem Pijpelink kwam rond 01.30 uur vanuit Schoondijke een melding binnen van geluidsoverlast. “Toen we ter plekke kwamen was de muziek aan het begin van de straat al duidelijk hoorbaar”, aldus Pijpelink.

Het bleek niet de eerste keer dat de bewoner(s) zich schuldig had(den) gemaakt aan het veroorzaken van geluidsoverlast. De politie schreef dit keer een boete uit van 140 euro.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (24-1-2018 om 17:46)
Dit soort types leveren overlast voor een hele straat. Het woongenot van mensen lijdt hieronder. Dit werkt echt irritatie in de hand. Uit ervaring weet ik dat het vaak werkeloze mensen zijn. Die van de dag de nacht maken en andersom. De gewone werkende man die per slot van rekening zijn uitkering betaald, is de dupe. Beetje de omgekeerde wereld toch? Goed van oom agent dat hier tegen op getreden wordt. Volgende keer de stereo in beslag nemen.
Wesley (22-1-2018 om 17:52)
Schandalig waarom maar 140 ik kreeg er 1 van 340 voor te harde muziek met de auto
Martin (22-1-2018 om 11:03)
Wat is nou een boete van 140 euro? Dat is misschien een leuke waarschuwing bij de eerste keer. Wanneer iemand geregeld voor zoveel overlast zorgt verpest dit het woongenot van heel de straat, misschien zelfs van heel de buurt. Voor zo iemand mogen de straffen dus best wel toenemen.
Cookie-instellingen beheren