Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer voor piepende rookmelder in woning

Toegevoegd: 21-01-2018, 09.59 uur
De buren hadden alarm geslagen.
De buren hadden alarm geslagen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

BURGH-HAAMSTEDE - De brandweer is zaterdagavond uitgerukt voor een melding van een brandgerucht in Burgh-Haamstede.


Rond 19.45 uur rukten de brandweer en politie uit naar de Irenestraat waar een rookmelder afging in een woning. De buren hadden alarm geslagen en wisten dat de bewoners op dat moment niet thuis waren.

Ter plaatse heeft de brandweer bij de woning gekeken en geconstateerd dat er niks aan de hand was.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (21-1-2018 om 13:24)
Normaal gaat een brandmelder niet af als je niet thuis bent en er geen gevaarlijk gas ontsnapt of rook.> maar het kan dus zijn dat de batterij leeg was. In dat geval blijft hij om de paar minuten een piepje geven. De buren hadden dat piepje war zeer irritant is kunnen onderscheiden van het normale alarm wat constant is. Maar dat moet je wel even weten, als je het niet weet dan weet je het niet. In het laatste geval batterijen er uit, kapje van de brandmelder er naast en een briefje van de politie waarom ze ingebroken hebben. Is het duidelijk voor de bewoner
Cookie-instellingen beheren