Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Politie betrapt hardrijder bij Wolphaartsdijk

Toegevoegd: 21-01-2018, 11.38 uur
Politie betrapt hardrijder bij Wolphaartsdijk
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

WOLPHAARTSDIJK - De politie heeft zaterdagavond van een 25-jarige man uit Wolphaartsdijk het rijbewijs ingenomen voor te hard rijden.


De man reed met een snelheid van minstens 150 km/u over de Muidenweg bij zijn woonplaats. Na correctie bleef er 138 km/u over waar de agenten een proces-verbaal voor opmaken.

Omdat de man meer dan 50 km/u te hard reed is zijn rijbewijs ingevorderd. Volgens de politie was de rit van de man levensgevaarlijk.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nel (23-1-2018 om 12:48)
Ik bedoel natuurlijk antiGSM dat je het niet na zal kunnen vertellen als die tegen je aanbotst. Oke was niet helemaal duidelijk. Hoop nu wel?
Henk Hopjes (22-1-2018 om 15:16)
Het gaat er niet om wat erger is dan wat iemand anders doet. Natuurlijk zou het erger zijn als de persoon óók nog eens onder invloed was, en zo mogelijk nóg erger als die óók nog eens iemand ontvoerde. Dermate hard rijden is simpelweg verboden, en met reden, de kans dat een ongeluk een dodelijke afloop heeft neemt exponentieel toe naar mate er harder gereden wordt. Een klein foutje of onverwachte gebeurtenis kan zeer tragisch eindigen.
AntiGSM (22-1-2018 om 12:08)
@Nel; wat is er gevaarlijk aan zo iemand tegenkomen? Ik kom liever zo iemand tegen dan iemand die dronken, stoned of met de smartphone bezig is. En dat zijn er erg veel tegenwoordig! Wat niet wil zeggen dat gevaarlijk hard ook niet goed is, in de bebouwde kom vind ik het ook erg gevaarlijk (vooral in woonwijken - maar daar controleren ze bijna nooit).
Terneuzenaar (22-1-2018 om 09:16)
Daarom worden er elke dag nog meer mensen gepakt en dodelijk verongelukt door dat er een alcoholist achter het stuur kroop hé Peet?!
Nel (21-1-2018 om 22:00)
Tja Peet je zal hem maar tegen komen, wauwel je dan ook nog zo???
jurgen visser (21-1-2018 om 17:33)
Dat werd tijd.
Cookie-instellingen beheren