Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
44 files van totaal 168 km

Politie rijdt inbrekers klem bij Kapelle

Toegevoegd: 21-01-2018, 23.52 uur
De achtervolging eindigde bij Kapelle. De achtervolging eindigde bij Kapelle.
De achtervolging eindigde bij Kapelle.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

KAPELLE - De politie heeft vanavond na een wilde achtervolging bij Kapelle en auto klemgereden. Er zijn drie personen aangehouden.


De politie kreeg rond 22.15 uur een melding van een inbraak in Middelburg waarbij een voertuig met de inbrekers was weggereden. De melder had het kenteken genoteerd en de politie startte vervolgens een zoekactie.

Op de A58 bij Goes kwam de auto in beeld en werd de achtervolging ingezet. Onderweg werden er door de verdachten gestolen goederen uit het raam gegooid. De achtervolging eindigde op de Rijksweg bij Kapelle waar de auto door de politie werd klemgereden.

De drie inzittende zijn aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex in Middelburg. De auto van de verdachten is in beslag genomen en zal nader worden onderzocht. De gestolen spullen die uit het raam waren gegooid zijn door een politiehond teruggevonden. De recherche zal morgen verder gaan met deze zaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
An (23-1-2018 om 09:08)
Keurig werk! Ze hebben aan andermans spullen meegenomen ik zou zeggen handjes er af laten halen. Is misschien hard maar zou niet verkeerd zijn.
eeninwoner (22-1-2018 om 21:56)
veel moeite voorgedaan om ze te pakken te krygen .De straf die ze krygen kost minder moeite Helaas
Franky (22-1-2018 om 09:42)
De achtervolging gezien, ik wist niet dat er zoveel blauw (politie) in Zeeland aanwezig was, zeker wel 8 politie wagens gezien die echt van alle kanten aan kwamen. Goed dat ze gepakt zijn, top gewerkt!
ger (22-1-2018 om 09:25)
goeie actie van de politie, nu nog zorgen voor de "goede" afwerking van die rotlui.
Kees (22-1-2018 om 07:52)
Ik mag het niet zeggen maar van mij mogen ze zulke gasten laten verdwijnen.......
wim (22-1-2018 om 07:21)
Je gestolen spullen uit de auto te gooien omdat politie achter je aan zit wil niet zeggen dat dit niet voldoende is om te ontkomen aan politie die achter je aan zit en vervolgens staande is gehouden,gestolen spullen gedijen niet jongens
Cookie-instellingen beheren