Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 171 km

Zwaardere celstraf voor drugshandel Goes

Toegevoegd: 22-01-2018, 14.44 uur
Zwaardere celstraf voor drugshandel Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG  - De rechtbank in Middelburg heeft maandag de 42-jarige Goesenaar A. el A. beduidend zwaarder gestraft dan de officier van justitie had geëist: zes maanden cel in plaats van zes maanden waarvan de helft voorwaardelijk. En dat, terwijl het mede ten laste gelegde bezit van cocaïne en heroïne niet door de rechtbank bewezen werd geacht.


El A. kreeg die zes maanden cel voor ruim drie maanden dealen in die harddrugs. Dat het bezit van 8,1 gram cocaïne en 3,9 gram heroïne niet kon worden bewezen kwam doordat er niet was vastgesteld dat het inderdaad om cocaïne en heroïne ging.

De rechtbank baseert haar vonnis op vergelijking met de vonnissen van gelijksoortige zaken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peet (23-1-2018 om 07:30)
Hahaha voor 6 maanden cel gaat niemand stoppen met deal;en en smerige manier geld verdienen uiteraard !!! Daarom lopen in Vlissingen dus al 20 jaar dezelfde dealers rond elke dag. nu snap ik het wel ja, 6 maanden vakantie met schoon cel en gratis ziekenfonds en tandarts dus eigenlijk
Cookie-instellingen beheren