Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Bromfietser rijdt 32km te hard in Goes

Toegevoegd: 23-01-2018, 20.20 uur
De bromfietser werd met de lasergun gecontroleerd.
De bromfietser werd met de lasergun gecontroleerd.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De politie heeft dinsdagavond het rijbewijs ingevorderd van een 17-jarige bromfietser die veel te hard reed in Goes.


De Verkeerspolitie controleerde op de Buys Ballotstraat naar aanleiding van klachten van omwonenden. De controle vond plaats tussen 19.00 uur en 20.00 uur. De bromfietser werd met de lasergun gecontroleerd en de agenten deden een meting die uitkwam op 65 km/h. Na correctie reed de jongen 32 km/u te hard.

Bij bromfietsers wordt bij een snelheidsovertreding van 30 km/u of meer het rijbewijs ingevorderd. In tegenstelling tot bij een automobilist wordt deze geen twee maar vier maanden ingenomen. De politie laat weten vaker te controleren op deze locatie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W (26-1-2018 om 17:15)
Bedankt voor de tip Kees!! Hopelijk helpt dat!! ;)
Kees (24-1-2018 om 18:43)
Weer zon mongool die harder rijd dan 30 km per uur in een straat waar je niet harder mag. Er kan ieder moment iemand oversteken of uit zijn auto stappen. Als iemand zijn deur open gooit moet jij kunnen remmen. Ook in andere woonwijken rijden mongolen veel te hard. En bij dubben de toegestane snelheid moet de politie ook het voertuig in beslag nemen. En een tip voor W en andere scooterrijders. blijf zoveel mogelijk links van je rijbaan rijden. als je aan de rechterkant rijd halen ze je in en links kunnen ze vaak niet langs. Dit leer je bij motorrijden. Je plaats op de weg gewoon opeisen
W (24-1-2018 om 03:34)
Te hard=te hard... feit! Maar wel ff ps-je... ervaar zelf als scooter-rijder helaas dagelijks meerdere malen dat ik -met juiste snelheid!- erg vaak afgesneden wordt en de meeste automobilisten lijken niet te beseffen dat als ik val....als scooter-rijder-... ze dat nooit aangeremd kunnen krijgen; !!! Zeker niet met minder goed weer! S>O>S! Ik wil nog niet dood, en u heeft liever geen rechtszaak met "dood-door-schuld-lijkt me...!?Even ter attentie....BVD!
Cookie-instellingen beheren