Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 95 km

Verdachten forse mishandeling opgepakt

Toegevoegd: 24-01-2018, 14.47 uur
Verdachten forse mishandeling opgepakt
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft maandagochtend drie jongemannen opgepakt die verantwoordelijk worden gehouden voor een zware mishandeling eerder deze maand in Sas van Gent.


Op zondag 14 januari werd 's avonds een 19-jarige man uit Sluiskil geslagen. Dat gebeurde bij de kiosk in de Walstraat in Sas van Gent. Het slachtoffer kwam ten val en werd toen meerdere malen op zijn hoofd getrapt. Het slachtoffer werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De nu aangehouden verdachten zijn allemaal woonachtig in Terneuzen. Het gaat om twee jongens van 17 en een man van 18 jaar oud. De politie kwam hen op het spoor na gesprekken met getuigen. De verdachten zijn overgebracht naar het politiecellencomplex en worden donderdag voorgeleid aan de Rechter-commissaris.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (25-1-2018 om 07:05)
Prachtig dat die snotneuzen opgepakt zijn ,om zo,n jongen tegen zijn hoofd te schoppen ik hoop dat zij een zeer zwaar aangepakt worden, tevens gezien der leeftijd wat moet daar nu van terecht komen stelletje criminele..
Marco (25-1-2018 om 01:47)
Geen jongens, geen mannen, UITSCHOT ! Afschieten !!!
Kees (24-1-2018 om 18:56)
Mooi, hoop dat ze knal hard aangepakt worden en een blokje zeep laten vallen in de douche van de bajes...... Dit volk mag van mij permanent uit de samenleving verdwijnen. Vuil pleurisvolk!!!
AntiGSM (24-1-2018 om 17:30)
Mogen we hopen dat ze de zaak rond krijgen en dat er een flinke straf tegenover staat, zo vreselijk laf! Maar gezien eerdere uitspraken verwacht ik weer niet te veel van het Nederlands rechtssysteem! Dat lijkt soms alleen voor burgers te werken!
Yvan Meeuwenoord (24-1-2018 om 16:54)
Tuig wat mensen tegen het hoofd schopt of op het hoofd trapt als ze liggen standaard vervolgen voor poging doodslag. Klaar. Ruimte zat in de gevangenissen.
Bumper: (24-1-2018 om 16:52)
twee jongens en een man, waar haal je die onzin vandaan het zijn drie laffe kleine kinderen niets meer en niets minder. ik hoop dat de persoon in kwestie een zeer goede advocaat in de arm neemt en eventueel bij de ouders aanklopt voor de kosten. daarnaast dit tuig een pak slaag geven zodat ze aan de lijve ondervinden wat ze hebben aangericht Bumper:
Cookie-instellingen beheren