Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeval onder invloed ’s-Gravenpolder

Toegevoegd: 24-01-2018, 20.22 uur - Update: 25-01-2018, 10.39 uur
Door: Roland de Jong

’S-GRAVENPOLDER - De politie heeft woensdagavond in ’s-Gravenpolder een vrouw aangehouden die onder invloed een ongeval had veroorzaakt.


De hulpdiensten kregen rond 19.05 uur de melding van een ernstig ongeluk bij de kruising van de Langeweg met de Populierestraat. Ter plekke was een personenauto van de weg geraakt, tegen een boom gereden en vervolgens tegen enkele bosschages tot stilstand gekomen. Er werden twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen maar ter plekke bleek dat de situatie erg mee viel. Er hoefde niemand naar het ziekenhuis.

De politie vermoedt dat de bestuurster van de auto onder invloed van alcohol heeft gereden. De automobiliste is daarom aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Goes. Daar zal ze een uitgebreide ademanalyse moeten doen. Ook een tweede persoon is door de politie meegenomen naar het bureau.

Bergingsbedrijf De Moor heeft de auto getakeld.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
drank (29-1-2018 om 22:56)
@ J, zegt wel iets over drank, maar ben je zelf wel nuchter gezien je grammatica? neemt uiteraard niet weg, dat deze jongedame een fikse straf verdiend.. Maar wat betreft de Nederlandsche wetgeving twijfel ik hier sterk aan.
Kees (25-1-2018 om 08:34)
Hoe is het met de boom?
wim (25-1-2018 om 06:52)
Weer een drank geval in Zeeland een vrouw achterstuur van een auto die weer een ongeval plaats vond bij een kruising in dorp s,Gravenpolder,schaam te loos mevrouw ik hoop dat dit een goede les geweest is
j (25-1-2018 om 06:47)
wij moeten voor die zuip lappen meer betalen aan de verzekering hun moeten zu aan pakken voor goed rijbewijs af pakken
marja (24-1-2018 om 21:11)
hup weer een drankcrimineel en zulk soort nooit geen rijbewijs terug geven maar dan ook echt nooit meer...en s,avonds om zeven uur al bezopen achter het stuur!!!!je zult er maar net door aangereden worden of iemand anders...mooi werk voor de verzekering ook die zijn met zulk soort criminelen gauw klaar..
Cookie-instellingen beheren