Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 32 km

Middelburgers in gesprek met wijkagent

Toegevoegd: 25-01-2018, 20.45 uur
Het spreekuur voor Nieuw-Middelburg is op vrijdag 26 januari. Het eerste spreekuur voor Dauwendaele en Mortiere is op dinsdag 30 januari.
Het spreekuur voor Nieuw-Middelburg is op vrijdag 26 januari.
© Foto: Gemeente Middelburg
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bewoners van de Middelburgse wijken Dauwendaele, Mortiere en Nieuw Middelburg kunnen binnenkort in gesprek gaan met hun wijkagent. Dat gebeurt onder de naam 'Wijktijd'. Tijdens het spreekuur kunnen bewoners met vragen, klachten, suggesties of complimenten terecht bij zowel de wijkmanager als de wijkagent.


Het gezamenlijke spreekuur voor Nieuw Middelburg is op vrijdag 26 januari tussen 10.00 en 11.30 uur in speeltuin 'Van Epenpark' aan de Zacharias Jansenstraat 15. Het is de bedoeling in de toekomst vaker een soortgelijk spreekuur te houden. Dit zal dan gebeuren op wisselende tijdstippen. Data zijn nog niet bekend.

Het eerste spreekuur voor Dauwendaele en Mortiere is op dinsdag 30 januari tussen 19.00 en 20.30 uur in woonzorgcentrum Hof Mondriaan aan de Vrijlandstraat 28. Voor Dauwendaele en Mortiere zijn ook spreekuren gepland op 8 maart, 12 april, 24 mei en 3 juli.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Walter wonder (26-1-2018 om 07:07)
Ik weet nog wel een wijk in Vlissingen waar ze dit mogen doen! Naja, een straat en de straten eromheen vooral!
Cookie-instellingen beheren