Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man met snorfiets door Westerscheldetunnel

Toegevoegd: 26-01-2018, 07.26 uur
Op het tolplein werden twee bekeuringen uitgeschreven.
Op het tolplein werden twee bekeuringen uitgeschreven.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

BORSSELE - De politie heeft vannacht iemand bekeurd die op een snorfiets door de Westerscheldetunnel was gereden.


Volgens de politie was de man vanuit Sas van Gent vertrokken en wilde hij naar Arnhem rijden. Aangezien het tracé van de Westerscheldetunnel een autoweg is, kreeg de man hiervoor een bekeuring. De man bleek ook rond te rijden zonder geldig rijbewijs. De man kreeg ook hiervoor een boete.

Nadat op het tolplein in Borssele de bekeuringen waren uitgeschreven heeft de politie de man afgezet bij een hotel.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (28-1-2018 om 12:10)
born to be wild met zn snorfiets denk dat hij van geluk mag spreken dat hij het overleeft heeft, waar denkt u heen te gaan meneer? naar arnhem jonghuh aan de kant, heeft u wat gebruikt meneer? dampen v mengsmering meneer
wim (27-1-2018 om 18:38)
Wat een gek van een kerel om met een snorfiets door de Westerscheldetunnel te rijden en dat middenin de nacht en was op reis naar Arnhem en zonder rijbewijs deze persoon moet zeer zeker op genomen worden gezien wat er gebeurd is.
Elly (26-1-2018 om 20:42)
Dit lijkt me geen normale actie. In plaats van de man direct 2 bekeuringen te geven, zou de betreffende agent beter nagaan wat hier aan de hand is. Kans is groot dat deze persoon in de war is en hulp en/of opvang nodig heeft ipv proces verbaal!
Ronald (26-1-2018 om 15:52)
Misschien zijn GPS gevolgd, die ingesteld stond op de kortste weg ?
Cookie-instellingen beheren