Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
111 files van totaal 426 km

Twee personen mishandeld, verdachte opgepakt

Toegevoegd: 26-01-2018, 09.46 uur
Twee personen mishandeld, verdachte opgepakt
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft donderdagavond laat in Vlissingen een 29-jarige man aangehouden die vermoedelijk twee personen heeft mishandeld.


Een getuige belde rond tien over half elf de politie nadat hij had gezien dat in de Paul Krugerstraat iemand op straat was mishandeld. Het slachtoffer liep lichte verwondingen op. De verdachte liep na de mishandeling weg en opgeroepen agenten gingen vervolgens in de omgeving naar hem op zoek.

De man werd niet aangetroffen maar rond tien voor half twaalf kwam opnieuw een melding binnen van een mishandeling. Dit keer vond de mishandeling plaats in de Vrouwenstraat. De verdachte werd even later aangetroffen bij het Dok van Perry. Hij werd hierop aangehouden. Het tweede slachtoffer is ter plekke behandeld door de ambulancedienst.

De verdachte (woonplaats niet bekend) zit nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren