Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man dringt woning binnen en mishandelt ex

Toegevoegd: 26-01-2018, 13.09 uur
Man dringt woning binnen en mishandelt ex
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 32-jarige man uit Oost-Souburg is vannacht aangehouden omdat hij in een dorp in de gemeente Middelburg zijn ex-vriendin ernstig zou hebben mishandeld.


Buurtbewoners sloegen volgens de politie rond 1.00 uur alarm toen zij vanuit het huis van het slachtoffer geschreeuw hoorden. Agenten gingen op de melding af en hoorden hulpgeroep. Nadat de agenten de voordeur hadden geforceerd kwam de bewoonster het huis uitgerend.

De verdachte zat op dat moment nog binnen. Hij is aangehouden voor mishandeling en huisvredebreuk. De zou ook huisraad hebben vernield. Hij is meegenomen naar het politiebureau. Daar bleek dat hij dronken was. De bewoonster heeft aangifte gedaan van mishandeling, huisvredebreuk, bedreiging, vernieling en vrijheidsbeneming.

De verdachte is vastgezet voor verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (27-1-2018 om 18:30)
Man wat ben jij gemeen en een grote lafaard om zo te keer te gaan bij je ex vriendin ik hoop dat je binnen kort precies het zelfde mee maakt alleen nog een graadje erger dat je ex vriendin heeft meegemaakt maar eerst een jaar of tien in de gevangenis en laat hem maar daar de toiletten schoonmaken en dat elke dag opnieuw,bij deze wens ik de ex vrouw veel sterkte toe wat ze heeft meegemaakt,
Cookie-instellingen beheren