Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Jongeren beboet voor vernielingen Goes

Toegevoegd: 27-01-2018, 04.12 uur - Update: 28-01-2018, 06.41 uur
Drie van de vier bleken onder invloed van alcohol te verkeren.
Drie van de vier bleken onder invloed van alcohol te verkeren.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft vannacht in het centrum van Goes dankzij cameratoezicht vier mannen betrapt op het plegen van vernielingen.


De mannen, in de leeftijd van 20 tot 23 jaar oud, vielen op toen zij met alcoholische drank op straat liepen. "Zeker toen ze het nodig vonden om dit glaswerk kapot te gooien op straat", aldus de politie. Wijkagent Marinus Prins schrijft op Twitter dat de vier door Goes trokken en daarbij vlaggetjes in de Sint Adriaanstraat kapot trokken.

“Voor de ondernemers is dit erg vervelend wanneer zij morgen weer een winkeldag tegemoet gaan”, zo schrijft Prins. De vier werden staande gehouden bij de Koepoort. De vier hebben van de politie bekeuringen gekregen voor het gooien van afval op straat en baldadigheid. Drie van de mannen bleken onder invloed van alcohol te verkeren. Zij kregen ook een boete voor openbare dronkenschap.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
van Hasselt (24-3-2018 om 09:54)
En wie ruimt die troep op ? mensen en dieren kunnen zichzelf verwonden aan dat glas dus ik neem aan dat er op kosten van die drankverslaafde junks midden in de nacht een schoonmaakbedrijf is gebeld die 500% van zijn normale loon daarvoor kreeg ? of laat de overheid de gevaarlijke troep gewoon liggen voor "haar" burgers soms ? Ik weet even niet wie de asociaalste is in deze...toch, de gemeente was niet dronken dus die zouden wel hun verstand moeten hebben, maar blijkbaar zijn ze door hun onverantwoordelijke gedrag moeilijk van dronken overlastgevers te onderscheiden. Elk weekend ligt trouwens de binnenstad vol met glas en kots, vinden ze normaal in de gemeenteraad Goes. Brengt lekker geld op dat alcohol misbruik.
Michel (27-1-2018 om 11:29)
@Michelle, Halt is ook een lachertje. Er is voor dat tuig maar een straf en dat is, sluit ze maar eens 2 weken op.
Michelle (27-1-2018 om 10:29)
Meteen doorsturen naar Halt! Verplichte cursus etc. Een boete is een lachertje voor die lui!
Cookie-instellingen beheren