Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 16 km

Ravage bij ongeluk Poststraat Nieuwerkerk

Toegevoegd: 27-01-2018, 04.26 uur
Door: Roland de Jong

NIEUWERKERK - In Nieuwerkerk is vannacht behoorlijk wat schade ontstaan bij een verkeersongeval. Mogelijk was er alcohol in het spel.


Door onbekende oorzaak botste rond 02.40 uur de bestuurder van een Volvo C70 in de Poststraat tegen een geparkeerde Mazda. Door de klap vloog de Volvo over de kop. Het voertuig kwam op zijn dak tot stilstand. De Mazda werd tegen de gevel van een woning geduwd.

De ambulancedienst werd opgeroepen maar na onderzoek hoefde er niemand mee naar het ziekenhuis. Bergingsbedrijf Ista heeft de Volvo weer overeind gezet en afgesleept. De politie onderzoekt of de bestuurder van de auto onder invloed van alcohol verkeerde.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tja (27-1-2018 om 14:39)
Was er geen èèn van bureau nuchter.....
jaapverkeer (27-1-2018 om 13:21)
@Ton, het is sowieso vreemd dat een harddrug (=alcohol) vrij verkrijgbaar is. Duizenden doden direct of indirect per jaar. Maar nee, cannabis is de grote boosdoener ( 0 doden per jaar vlg Trimbos inst.) honderden miljoenen voor verkeersmaatregelen (650 doden pj) bezuinigen op GGZ (iedere week een zelfmoord in Zeeland alleen al en meer dan 1100 pj) bezuinigen op verslavingszorg. Tja we weten met zijn allen wel wat voor goede keuzes we maken. De zuipers komen er meestal goed vanaf (laatst nog in BE) en de toevallige passant is het haasje.
ton (27-1-2018 om 12:01)
Gezien het aantal ongelukken dat er door drank wordt veroorzaakt kan ik nog steeds niet begrijpen waarom er geen verbod komt op reclame van alcohol, Van sigaretten en andere tabaksartikelen geldt al jaren een reclameverbod maar op alcohol homaar. Meestal is door hun gezuip een ander het slachtoffer, helaas soms met dodelijk afloop.
Jo (27-1-2018 om 07:00)
leren zu het hosternokke nog niet.politie moet harder aan pakken.
Cookie-instellingen beheren