Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Eigenaar honden Middelburg meldt zich

Toegevoegd: 28-01-2018, 20.46 uur - Update: 29-01-2018, 01.38 uur
De honden werden gevonden bij de Torentijdweg.
De honden werden gevonden bij de Torentijdweg.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie is zondag op zoek naar het baasje van twee honden die waren gevonden in Middelburg. De eigenaar heeft zich inmiddels gemeld.


De dieren liepen aan het begin van de avond los bij de Torentijdweg, vlakbij gevangenis Torentijd. De politie nam de dieren mee, maar kon niet achterhalen van wie de honden waren. Ook het uitlezen van de chips in de honden leidde niet tot de eigenaar.

Het baasje van de honden werd via social media gevraagd zich te melden bij het politiebureau aan de Achter de Houttuinen in Middelburg. Dat heeft de eigenaar inmiddels gedaan, zo meldt de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (30-1-2018 om 11:38)
Als ik dit zo lees kan de Politie beter eens een buurtonderzoek doen. En dan alsnog een gesprek aangaan met de eigenaar. Het lijkt erop dat er door meerdere mensen/wijkbewoners een mening over de eigenaar is gevormd door eerdere ervaringen. Maar mensen, als u iets opvalt over be/mishandeling van dieren, praat er dan niet alleen in de wijk/met elkaar over, maar meld het bij de Politie. Zij kunnen helaas nu eenmaal alleen als er een dossier gevormd is actie ondernemen. De Politie mag niets uit zichzelf doen helaas. Alleen als het écht mis gaat. En dat hoeft niet, is ook niet goed/leuk voor de honden in kwestie. Zij zijn ten allen tijde afhankelijk van de mens, helaas.
B (29-1-2018 om 12:19)
Goh ik weet wel van wie die honden zijn.. en dan inderdaad te gek voor woorden dat deze eigenaar zijn honden terug krijgt..
Bart (29-1-2018 om 10:53)
Schandalig! Dat deze 2 honden teruggaan naar hun eigenaar!! Zoveel geeft hij er niet om hoor bah Je zal maar net met je eigen hondje daar wandelen dan kan je dus geen kant meer op
Casper (29-1-2018 om 10:06)
P, een hek kan niet per ongeluk openstaan??????
Mike (29-1-2018 om 08:35)
Arme beestjes. Is deze eigenaar wel in staat om voor ze te zorgen? Terug geven lijkt mij nou niet bepaald de beste oplossing...
P (29-1-2018 om 00:55)
En het beste is ze terug te geven aan de eigenaar??????
Cookie-instellingen beheren